Ben otkriva tajnu svog uspeha i predlaže da se u škole uvede predmet “Jutjub” (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
157

Jutjuber Ben Filips ima milione pregleda svojih videa, a ništa manje brojke nisu ni na njegovom bankovnom računu. On je uzor mladima, a nedavno je otkrio kako je do pre nekoliko godina bio beskućnik, ispričavši kako je došao do slave i uspeha, piše Klix.ba.

Svojevremeno je sanjao da bude igrač ragbija ili da radi za Apple. Kada je napunio 21 godinu, preselio je u London iz Velsa kako bi tu pronašao svoju sreću. Smatrao je da će koristeći humor, uspeti da ostvari svoj san o slavi i novcu.

Nedugo nakon selidbe, potrošio je sav novac pa je izbačen iz hotela u kojem je odseo. Nekoliko meseci je spavao u haustorima i hodnicima hotela i zgrada. Shvativši da nije uspeo u nameri, vraća se u rodni Vels gde nastavlja da snima humoristička videa sa svojim bratom.

Zabavljajući se na snimanjima, pravi video-klip za aplikaciju Vine na kojem izaziva brata da proviri u flašu vode i pogleda plutajući novčić, nakon čega pritiska flašu i prska ga vodom u lice. Video zapis od svega šest sekundi postao je viralan i obišao svet, pokrenuvši tako njegovu karijeru.

Ubrzo je počeo da snimajući za Jutjub, ostvari saradnje sa sve većim partnerima. Sada, nekoliko godina kasnije Filips se zalaže za to da se u škole uvede predmet na kojem će se učiti o Jutjubu i sličnim platformama na internetu, na kojima mladi mogu ostvariti uspeh.

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More