Istina o snimku koji je zapalio internet: Makron pogođen jajetom, ali kada… (VIDEO

FOTO: Pprintscreen /Twiter/@HeimisheMedia
402

PARIZ – Na Tviteru je ovih dana postao viralni video snimak kako francuski predsednik Emanuel Makron biva pogođen jajetom u glavu.

Mnogi su podelili snimke uz opis da je francuski predsednik pogođen jajetom na samitu G20 u Buenos Ajresu.

„Makron je kažnjen jer je izdao svoju zemlju“, „Dok demonstranti besne u Francuskoj, Makron dobija jaje u glavu na samitu G20“, neki su od objavljenih tvitova .

Istina je, kako piše Blic,  da se to nije desilo na samitu G20, niti ove godine. Zapravo, Makrona su jajetom pogodili 2017. godine i to dok još nije bio izabran za predsenika Francuske.

Incident se desio kada je Makron u martu 2017. godine posetio jedan poljoprivredni sajam u Parizu.

– Mi predlažemo rešenja, možemo da razgovaramo o tome. Možemo da se slažemo ili ne slažemo, a neki mogu i da bacaju jaja. To je deo francuskog političkog života, oduvek je bio – rekao je Makron nakon tog incidenta.

U Francuskoj u poslednjih mesec dana traju demonstracije protiv vlade zbog poskupljenja goriva i troškova života, pa je verovatno zato neko podelio stari snimak incidenta sa jajetom, a mnogi su pomislili da je nastao u Argentini za vreme samita G20.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More