Ceo svet bruji o nasilništvu Halida Muslimovića: Prebio ljubavnicu, ostao joj dužan 400.000 dolara? (VIDEO)

Sonja Bašić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, a s prebivalištem u Australiji, optužila je pevača Halida Muslimovića za navodnu novčanu prevaru

Foto:Youtube Printscreen
311

Sonja Bašić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, a s prebivalištem u Australiji, optužila je pevača Halida Muslimovića za navodnu novčanu prevaru u iznosu od 400.000 dolara. Kako je istakla za tamošnje medije, toliko ju je koštao tokom trogodišnje veze na daljinu koju su imali.

“Je l žena treba da umre pre nego što neko zaustavi ovog čoveka? Radim sve što mogu samo da ga zaustavim”, istakla je ona gostujući u jednoj emisiji, gde je, između ostalog pokazala i kako je izgledala nakon skandaloznog prebijanja, kada je mislila da joj je došao kraj.

Love Scam

This former mortgage broker lost everything after falling for a European celebrity and his sob story. #9ACA

Gepostet von A Current Affair am Mittwoch, 16. Oktober 2019

 

“Udario me je pesnicom, počela sam da gubim svest… zgrabio me je i ujeo za ruku… pomislila sam kako će me ubiti” pričala je Sonja. Osim što je plaćala put do Bosne i nazad, ona mu je, kako se navodi, često finansijski izlazila u susret, te su dug tako i nakupio. Pošto je tražila svoj novac nazad, zaradila je, preko svega, i ujed, koji je mnogima zapravo najsumnjiviji. Pošto se pisalo da je u alkoholisanom stanju izletela iz automobila u pokretu te tako zaradila stravišne udarce, kako je moguće da je na taj način bila i ujedena za ruku – pitali su se stručnjaci. Jedan psiholog istakao je da bi narod trebalo dobro da razmisli pre nego što počne da osuđuje Sonju.

“Takva sam. Za mene, to je bilo kao da mu pomažem, nije mi to bio problem.

A on je obećao da će mi vratiti sve. Izgleda da je on baš dobar glumac”, jadala se ona.

Psiholog objašnjava da žene “sa ovakvim ljudima” završe u vezi jer se s takvim profilima nikada pre nisu susrele. Inače su veoma inteligentne i ne treba im prebacivati to što nisu prometile problem ranije.

“Želim da se ovo završi, tražim pravdu! Ovaj čovek mora da plati za ono što je učinio. Srećna sam što sam živa! Ali, ko je njegova sledeća žrtva? I šta će da se desi kad ga neka druga bude pritisla da joj vrati pare?!” govorila je vidno potresena Sonja koja je rešila da uradi sve što je u njenoj moći, samo da se domogne pravde.

 

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More