Prijatelji mladića iz Srbije koji je poginuo u Čikagu, na ovaj način prikupljaju novac da se telo dopremi u Srbiju

Pixabay
229

Svi vodeći čikaški mediji izveštavaju ovih dana o tragičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo 27-godišnji srpski državljanin Marko Bošković, piše RTS.RS.

U ranim jutarnjim časovima u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo je Marko Bošković i Laura Uribe, rodom iz Kolombije koja je bila na postdiplomskim studijama u SAD.

U nesreći je povređen Laurin momak, a navodi se da je četvrta osoba povređena, ali je puštena iz bolnice.

Za nesreću se krivi 25-godišnji Huan Rod Kruz. Policija kaže da se Kruz kretao u pogrešnom smeru na putu 83 u naselju Klarendon Hils u momentu nesreće, a da je u njegovim kolima pronađen veliki broj boca piva, otvorenih i neotvorenih.

Kruz je u pritvoru i treba da se pojavi na sudu u novembru a sudija je odredio kauciju od 750 hiljada dolara.

Markovi prijatelji su pokrenuli akciju na sajtu gofundme.com/f/in-memoriam-of-marko-boskovic kako bi sakupili sredstva da telo Marka Boškovića bude prebačeno zbog sahrane u Srbiju.

Već se odazvao značajan broj ljudi.

Mladić iz Srbije poginuo u Čikagu, na njega naleteo pljačkaš banke! Srbija skuplja novac da dopremi njegovo telo u otadžbinu (FOTO)

Izvor rts.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More