Nikola Kojo: Ne mislim starost da provedem ovde!

155

Nikola Kojo, slavni srpski glumac, šokirao je javnost kada je otrio da namerava uskoro da napusti Srbiju.

On je to rekao za portal Klix.ba, pojasnivši da su ga na ovdašnjim prostorima do sada zadržavali koreni, prijatelji, porodica i rodbina. Kako je naveo, to će učiniti iako ima 52 godine, ali nije mogao da govori o destinaciji.

“Ne mislim starost da provedem ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude. Okidač je svo ovo ludilo, odnosno bezakonje, anarhija, sve ovo što pričamo o političarima koji nam uzimaju iz tanjira, govoreći da su oni nama nešto stvorili”, kaže Kojo.

Navodi i da je rođen “u onoj velikoj Jugoslaviji i sebe smatram, ne Jugoslavenom, već kosmopolitom”.

On se osvrnuo i na građanske proteste koji se svake subote, još malo pa godinu dana, održavaju u glavnom gradu. Kako navodi Klix.ba, u tim događajima veliku ulogu su imale i javne ličnosti, a na ulicu je izašao i Kojo kao jedan od učesnika.

“Protesti su nešto što može imati malo efekta, ali nisam siguran da je čovek još uvek dovoljno evoluirao da shvati šta nam rade”, ocenio je Nikola Kojo.

Kako navodi, “i dalje neko veruje da je to obična politika, ne shvatajući da je to obična mafija koju treba skinuti s trona, kako bi nas pustila da normalno živimo”.

“I dalje se dive tim nekim ljudima, a što reče neko na društvenim mrežama: “Aplaudirati političaru je kao da aplaudiraš bankomatu koji ti isplaćuje sopstveni novac koji si zaradio” – dodaje on.

Navodi i da građani iz čitavog regiona žive u izvrnutoj stvarnosti, “gde su političari zvezde koje vedre i oblače, kreirajući živote svih nas”. Kaže i da je to moguće promeniti tako što će se svi okrenuti lepim stvarima, a njih skloniti iz života u svakom smislu, uz shvatanje da su oni samo njihovi službenici koji su kod njih na plati, toplom obroku i svemu ostalom.

Podsećamo, nedavno je i glumac Nikola Đuričko otkrio da je sreću za sebe i svoju porodicu potražio u inostravstvu. Đuričko se odselio u Ameriku.

Nikola Đuričko se seli iz Srbije?; “Znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu”

“Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život – rekao je dobro obavašten izvor za Blic Zabavu, i dodao da je Nikola i pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku.

Nikola Đuričko se seli iz Srbije?; “Znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu”

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More