“Nisam znala da je bilo šta mučilo, sigurno bi joj neko pomogao da je rekla”

Foto: printscreen/Tviter
252

“Da je rekla šta je muči, možda bi joj neko pomogao”, rekla je Dijana Đoković skrhana bolom zbog smrti Dragane Tripić, beogradske novinarke, sa kojom je bila prijateljica, prenosi Blic.

Drhtavim glasom i sa tugom, majka Novaka Đokovića Dijana Đoković za “Blic” kaže da ju je vest o smrti novinarke Dragane Tripić neizmerno pogodila.

Njih dve su bile prijateljice, ali joj novinarka nikada nije rekla da ima neki problem. Dijana žali što se bilo kome Dragana nije požalila jer bi joj sigurno neko pomogao.

– Malopre sam pročitala vest i šokirala sam se. Poslednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci poslednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što jeste.Žao mi što ako je imala probleme što ih nije podelila sa nekim jer sam sigurna da bi joj neko pomogao – kaže Dijana i dodaje:

– Bila je uvek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primetiti na njoj ali sada je kasno.

Đokovićeva kaže da je Dragana sa njom delila samo lepe vesti.

– Nikada se nije žalila. Bila je presrećna kada je postala baka, tada mi se pohvalila.

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala Pink.rs obesila, pronašla je njena ćerka.

Novinarka Dragana Tripić pronađena mrtva u stanu

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju “Zvezde Granda”.

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa “Dvor” koji se emitovao na TV “Pink”.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More