Francuz se preselio u Beograd i traži devojku, svašta nudi a ove uslove moraće da ispuni njegova izabranica

Foto: printscreen/ Youtube
259

Francuz Matju Deloison (38), koji trenutno živi u Beogradu, objavio je pismo u kojem kaže kako traži nežnu i jedinstvenu devojku koja želi da uživa u životu iz raja. U neobičnom oglasu otkrio je čime se bavi, ali i šta treba da ima osoba ukoliko želi da bude sa njim.

Na početku se obraća prijateljima kojima je dosadilo da im u klubovima i barovima prilaze luzeri, koji više ne žele da koriste aplikacije za izlaženje i na kraju završe sa čudnim ljudima koji ne uopšte ne izgledaju kao na fotografijama.

– Da li ste ikada sanjali da upoznate uspešnog, interesantnog mladića koji dobro izgleda? I još važnije, da li ste više od samo lepog lica? – pita on na početku.

Govori kako ovo pismo može nekome da promeni život.

– Želim da upoznam lepu, specijalnu devojku sa kojom bih izlazio – devojku koja zna koliko vredi i neće da se zadovolji momkom samo zato što je on tu – kaže on.

Otkrio je kako se nedavno preselio u Limu, kada je odlučio da je najzad vreme da se skrasi sa specijalnom devojkom, zbog čega i piše ovo pismo.

– Za nekog ko živi nekonvencionalnim životom, red je i da upozna devojku na takav način – dodaje Francuz.

U pismu dalje govori o sebi, otkriva da ima 38 godina, da je visok 175 cm i da je rođen u Francuskoj. Puno vremena je proveo u Beogradu, u kojem trenutno i živi i govori tečno francuski i engleski jezik.

Prvi posao radio je sa 25 godina, kada je prodavao veb stranice. 10 godina kasnije, napustio je posao da bi se fokusirao na pokretanje internet kompanija tokom putovanja svetom. Posle posete nekoliko zemalja u poslednje 2 godine, nedavno se preselio u Beograd.

Kaže kako je bio na divnim mestima, upoznao zanimljive ljude ali da nikada nije imao devojku sa kojom je mogao da izgradi vezu.

– Ali vreme je da se stvari promene. Nedavno sam se preselio u Lima radi fokusiranja na više projekata na kojima radim. I mislio sam da bi bila sjajna prilika da konačno sretnem pravu devojku – ističe on.

Može da pruži veoma komforan život

Kaže kako ne želi da se hvali, ali da je tokom godina njegov posao ekstremno napredovao.

– Ne mogu da podelim konkretne cifre, ali recimo da sam tokom putovanja verovatno posetio više hotela i restorana nego što će većina ljudi ikada videti u svom životu. Ne koristim javni prevoz, ne nosim jeftinu odeću i ne brinem o novcu – kaže Francuz.

Kako izgleda njegov život?

Dalje govori kako nema raspored i da je sam svoj šef. Nakon što je radio 7-8 sati dnevno, sada radi 3-4 sata u internet kafeu na laptopu.

– Na dnevnoj bazi, većina onoga što radim se odnosi na upravljanje mojim zaposlenima (ima 3 radnika), kreiranje marketinških kampanja ili pokretanje novih proizvoda. Posle posla viđam se sa prijateljima, šetam gradom ili čitam knjigu. Volim da idem na plivanje i gledam zalazak sunca – piše.

U pismo još govori kako nije čudak, nema mentalne bolesti ili zavisnosti, ne želi nikoga da impresionira ili da deluje kao lažov.

Kaže kako ima visoke standarde i da ga većina devojaka i ne zanima, a evo šta treba da ima njegova devojka:

– da bude fit i izgleda kao da može da bude manekenka

– da bude fina

– da bude zabavna, opuštena i alergična na sve vrste drame

 treba da se nešto dešava u njenom životu.

Dalje kaže da one koje ne mogu ovo da ispune, treba odmah da odu sa stranice. Traži devojku koja je mlada, između 21 i 29 godina i govori kako je 100 posto stvaran.

– Ja sam samo ljudsko biće koje želi da upozna drugo ljudsko biće. Stvaran sam i ovo nije nikakva prevara – ističe on.

Kako kaže, traži devojku sa kojom bi imao ozbiljnu vezu, da gledaju filmove, putuju i dele snove.

Dalje daje uputstva devojkama koje žele da stupe u kontakt sa njim, što mogu da urade klikom na dugme na ovoj stranici.

Pored pisma, postavio je i nekoliko svojih fotografija sa putovanja, iz Beograda, ali i na kojima vozi porše i druga skupocena vozila.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More