Svi oni su odrastali u ovom zrenjaninskom naselju: Snimljen film o olimpijcima sa “Ruže”

Wikipedia
337

Dve godine upornog rada, svakodnevnih intervjua i zakazivanja termina, odvelo je grupu entuzijasta i pre svega prijatelja iz zrenjaninskog naselja „Ruža Šulman“ do finalnog zadovoljstva kojim se sada ponosno diče.

Da su nakon premijernog filma „Naša priča o Ruži“, o naselju u kojem su se rodili, odrastali, igrali se, sticali znanja, zaljubljivali se i odlazili u svet, snimili svoj drugi film, o sportistima, učesnicima olimpijskih igara koji su se rodili ili živeli u njihovom naselju, pod nazivom „Ruža za olimpijce“, pišu Novosti.

“Ideja za ovaj film rodila se iz jedne pošalice, kada smo naš prvi film prezentovali na televiziji, voditeljka nas je pitala, „šta je sledeći projekat?“ Tada mi je sinula ideja i prvi put sam izgovorio rečenicu da ćemo u jednoj priči spojiti sve „olimpijce“ sa „Ruže”, kaže za “Novosti“ Dragan Jovin jedan iz ekipe tvoraca dve zanimljive filmske priče.

On napominje da je ponosan, jer su svi olimpijci, od Zvonka Vujina, preko Momira Rnića, do Ivane Španović, prihvatili da učestvuju u realizaciji projekta.

Projekcija filma održaće se 2. novembra s početkom u 19 sati u Kulturnom centru Zrenjanin.

Izvor Novosti.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More