Potresan oproštaj od Marka Boškovića, poruke roditelja, prijatelja i rodbine slamaju srca

Foto: Ilustracija
214

Porodica i prijatelji potresnim porukama su se oprostili od tragično nastradalog mladića, Marka Boškovića (27), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći proteklog vikenda u Čikagu.

Marko je bio rodom iz Obrenovca, a nesreća se dogodila u amerčkoj državi Ilinois. On će biti sahranjen sutra, u 14 sati na groblju u Belom polju.

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je, prema navodima američke policije, bio pod dejstvom alkohola.

U ovoj nesreći poginula je još jedna osoba koja je bila sa Markom u vozilu. Reč je o devojci Lauri Uribe staroj 26 godina, a teško je povređen njegov prijatelj Momčilo Grujić. Grujić se nalazi u komi i njegovi prijatelji su pokrenuli akciju prikupljanja novca za troškove njegovog bolničkog lečenja.

Porodica i prijatelji su se najtužnijim porukama oprostili od tragično nastradalog Marka putem društvenih mreža.

“Ne plači, ja biću tu, kada prošlost vrati se, samo sad živim u snu, ali me vrati sećanjem, da čuvam oblake mene Bog je poslao, nasmej se i pogledaj u nebo, sada sam anđeo”, “Leti, leti ptico i ne štedi snage, javi joj da stižem, mada ona zna, suvim ću ti zlatom pozlatiti krila, samo me odmesi kuda moram ja”, “Dragi dečače, bio si zlatni svitac koji je svojom divnom dušom i pameću obasjao ovaj sumorni svet”…

“Uprkos danima sivim, kad vidimo kometu da vidik zarumeni, znaćemo da ti još uvek šašav letiš i živiš”, navela je njegova porodica u čitulji.

Marko je, inače, živeo u Sjedinjenim Američkim Državama, a građani su prikupljali novac da pomognu njegovim roditeljima da se mladićevo telo prebaci u Srbiju.

Za samo pet dana na strani Gofundme prikupljeno je nešto više od 89.000 dolara od planiranih 100.000. Akciju prikupljanja sredstava pokrenula je Markova drugarica, Marija Čudić.

Njegova sestra Maja Bošković Lilić, zamolila je ljude putem društvenih mreža da podrže akciju i što pre prikupe novac kako bi Marka što pre vratili “da počiva u miru gde treba. Među svojima.”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More