Tri sata spektakla: Čola održao koncert u prepunoj dvorani u Varaždinu (FOTO)

Youtube printscreen
186

Zdravko Čolić održao je, posle deset godina koncert, u Varaždinu i tom prilikom, uz već proverene hitove, predstavio i pesme sa albuma “Ono malo sreće”.

Koncert je trajao tri sata, a publika, koja je napunila dvoranu, uglas je pevala sa Čolom.

“Fantastičan koncert u Varaždinu. Hvala vam!”, napisao je Čolić na Fejsbuku.

“Ovi koncerti su, pre svega, za opuštanje, za zaboravljanje problema, kao i muzika koja uglavnom ima ljubavnu tematiku – izjavio je Čola. – Vezan sam sa Varaždin, jer sam sedamdesetih i osamdesetih imao mnogo turneja, pa su sada dolasci u taj kraj, baš kao i onda, posebni doživljaj za mene. Ljudi iz ovog kraja, njihova gostoljubivost i prijateljstvo koje smo stvarali godinama, zauvek su mi ostali u sećanju. Na koncertu ćemo pevati neke stare pesme, a predstavićemo i one novije, uz bubnjare koji nastupaju u pauzi. Svirka će trajati tri sata, biće veselo i nadam se da će svi biti raspoloženi!”, izjavio je Čola pre koncerta u Varaždinu.

Da podsetimo, Zdravko Čolić je nedavno održao turneju po Americi, i napravio spektakl u Sent Luisu, Njujorku, Detroitu, Čikagu, Vašingtonu i Atlanti.

Spektakl na američkoj turneji: Čola objavio fotografije i snimke sa koncerata u Sent Luisu i Njujorku (FOTO, VIDEO)

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More