Veliki podstrek – Micića u Beogradu sačekala vest o laskavom priznanju!

FOTO:Printscreen/Twitter/@EuroLeague
428

BEOGRAD – Srpski internacionalac priključio se reprezentaciji pred duel sa Grčkom, a nekoliko sati pred utakmicu saznao je da mu je Evroliga dodelila laskavo priznanje.

Košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić pronašao je formu na startu nove sezone i već tokom novembra pokazao koliko koristan može da bude za tim Ergina Atamana.

Srbin je bio najzaslužniji za seriju od pet uzastopnih pobeda koju je Efes napravio u novembru, a brojke samo potvrđuju koliko je dobro igrao.

Tokom šest novembarskih utakmica Vasa je zabeležio 35 asistencija, a ukupan indeks korisnosti iznosio je 107, što je peti najbolji učinak računajući poslednjih šest evroligaških kola.

Evroliga je ipak uzela u obzir i neke druge parametre, tako da je srpski košarkaš danas proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca novembra!

Vasilije Micić je u novembru beležio prosek od 13,3 poena, 6 asistencija i 18 indeksiranih poena, što mu je na kraju donelo zvanje najkorisnijeg igrača Evrolige za minuli mesec.

Plejmejker Efesa večeras će biti u rosteru reprezentacije Srbije za duel sa Grčkom, pa se nadamo da će i ove lepe vesti koje je dobio tokom dana predstavljati dodatni podstrek za Vasu u veoma važnoj utakmici za “Orlove”.

Sve o sportu pročitajte na portalu Sportske.net

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More