Pokojnom ocu slala sms pune četiri godine, onda je stigao odgovor

108

“Hej, tata, to sam ja! Sutra će opet da mi bude težak dan”, napisala je Čestiti Peterson (23) u SMS poruci koju je poslala na broj koji je koristio njen otac, veče pre četvrte godišnjice njegove smrti. Već četiri godine svakodnevno mu je slala poruke s vestima iz svog života, nastojeći tako da zadrži neku vezu s njim. I ovaj put je u poruci napisala koliko joj je bilo teško tokom četiri godine koliko ga nema, tokom kojih je uprkos svemu dobila bitku protiv raka i uspela da završi fakultet, ne očekujući ništa. A onda je stigao odgovor!
“Zdravo, dušo! Ja nisam tvoj tata, ali dobio sam sve tvoje poruke tokom ove četiri godine. Radujem se tvojim jutarnjim porukama i večernjim javljanjima. Zovem se Bred i izgubio sam ćerku u saobraćajnoj nesreći u avgustu 2014. i tvoje su me poruke održale na životu. Kad mi pošalješ poruku, znam da je to poruka od Boga, odgovorio joj je Bred u svojoj poruci.

“Žao mi je što si izgubila nekog tako bliskog, ali čitao sam tvoje poruke i video kako rasteš i prolaziš kroz probleme koje mnogi nemaju. Puno puta sam hteo da ti odgovorim, ali nisam želeo da ti slomim srce”, napisao je Bred te pohvalio Čestiti zbog toga kako napreduje. Nazvao ju je svojim anđelom, nakon što je izgubio vlastitu ćerku u saobraćajnoj nesreći.

“Ti si prekrasna žena i voleo bih da je moja ćerka mogla da postane takva kao ti. Hvala ti na svakodnevnim porukama, podsetila si me na to da ima Boga i da nije njegova greška to što moje male devojčice više nema. Dao mi je tebe, mog malog anđela. Znao sam da će doći ovaj dan. Sve će biti u redu, samo uživaj u svakom danu i obasjaj nas svetlom koje ti je Bog dao. Žao mi je što moraš proći kroz ovo, ako ti to išta znači, veoma sam ponosan na tebe”, napisao je Bred u svom odgovoru devojci.
Duboko dirnuta, Čestiti je podelila taj odgovor na Fejsbuku, gde ga je ubrzo podelilo više od 265.000 ljudi.

Napisala je: ‘Svaki dan protekle četiri godine pišem poruke svom tati, da bi znao kako sam. Danas sam dobila znak da je sve u redu i da mogu da ga ostavim da počiva u miru”.

Nakon što je dobila bezbroj poruka od ljudi koje je ova priča dirnula, u još jednom postu je objasnila da Džejson Ligons, kojem je pisala poruke, nije bio njen biološki otac, nego čovjek koji je brinuo o njoj otkad je bila dete.

“On nikad nije propustio nijedan moj ples u školi, promociju i – o, da! – znao mi je održati predavanje zbog mog ponašanja. Ako bih dobila dozvolu za izlazak, obavezno sam morala upoznati dečka koji me prati s njim, pa bi nam takođe održao dugačko predavanje”, kaže Čestiti.

Dodaje kako je plakala s njim, sve delila s njim, te postala vrlo samostalna i samosvesna jer se on potrudio da joj pokaže kako sreća zgleda.

“Džejson nije bio moj otac, ali bio je očinska figura za mnogu decu u našem gradu”, napisala je i dodala: “Podelila sam ovu poruku zbog svojih prijatelja i porodice, želim da vide da Bog postoji. Možda su trebale četiri godine da to uvidim, ali pokazao se u pravi čas”, prenosi Dejli mejl.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More