Sajmon le Bon u srpskoj prestonici s posebnim razlogom, sa podignuta tri prsta (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
230

Slavni britanski muzičar i frontmen muzičke grupe “Djuran, djuran”, Sajmon le Bon (61) stigao je tajno u Beograd, a sa suprugom, top-modelom Jasmin (55), prisustvovao je izložbi Vuka Vidora u Beogradu.

Nakon otvaranja izložbe Vuk i Sajmon sa prijateljima su otišli u restoran “Remiks gastro bar”, kako bi proslavili Vidorov uspeh, ali i rođendan gospođe Le Bon. Tamo ih je zabavljao novosadski “Gift”.

Na snimku koji je “Gift” postavio na društvenim mrežama, vidi se trenutak kako Sajmon, zajedno sa ostalim gostima, peva svojoj ženi na engleskom jeziku “Srećan ti rođendan”.

Naime, Sajmon, koji Beograd očigledno obožava, sa Jasmin se našao na izložbi, a nije propustio ni da se fotografiše sa tri podignura prsta u vazduhu.

View this post on Instagram

No One Like Me | Simon Le Bon 🕺🏻#simonlebon

A post shared by Vuk Vidor (@vukvidor) on

Kako “Novosti” saznaju, Vidor i pevač grupe “Djuran Djuran”, koji su prodali više od sto miliona albuma širom sveta, znaju se još od Vukovih studentskih dana u Parizu i u međuvremenu su postali kućni prijatelji.

Sajmon i Jasmin le Bon u braku su 34 godine.

Inače, Sajmon le Bon i Vuk Vidor znaju se još od studentskih dana u Parizu, de je ovaj umetnik studirao, a u međuvremenu su postali i kućni prijatelji.

Za razliku od svoje grupe koja je u Beogradu održala samo jedan koncert, 2006. na Sajmu, Sajmon je čest gost Beograda. Izvori bliski muzičaru tvrde da inkognito dolazi u našu prestonicu, da čak ode da se okupa na Adi Ciganliji i niko ga ne prepozna.

Yesterday story Vuk Vidor’s after exibition party at Remiks Gastro Bar: Gift performing for Yasmin le Bon”s B Day as well ..all in one. Simon trigered b day song … thank you Vuk for having us there seeing this unique couple being happy. Odusevljen sam🍷❤️

Gepostet von GIFT am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Izvor Novosti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More