Regionalna škola “Sveti Sava” neguje prijateljstvo dece iz Srbije i Hrvatske, 150 mališana u poseti Beogradu

162

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević ugostio je u četvrtak u Skupštini grada đake iz Krnjaka, Uzdolja i Vukovara, učesnike Regionalne škole “Sveti Sava”. Ovaj program realizuje se u Beogradu treću godinu radi povezivanja srpske dece iz Srbije i Hrvatske.

U prestonicu je došlo 150 predškolaca iz Vukovara, 16 srednjoškolaca iz Uzdolja i devet osnovaca iz Krnjaka. Najmlađi su obišli Hram Svetog Save, prisustvovali predstavi u Pozorištu “Pinokio”, posetili Beogradski zoo-vrt i bili gosti su na zajedničkom prijemu Regionalne škole “Sveti Sava” u Skupštini grada Beograda.

Osnovci i srednjoškolci će u narednih nekoliko dana posetiti Muzej Srpske pravoslavne crkve, Konak kneginje Ljubice, Narodnu skupštinu, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije – Muzej diplomatije, Narodni muzej, Kuću kralja Petra Prvog, Avalski toranj, RTS, stadione Crvene zvezde i Partizana, Muzej istorije Jugoslavije i Muzej savremene umetnosti.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More