Majkl Davenport se u Kuvajtu slikao pored rafa sa jabukama iz Srbije, i objavio ovu poruku (FOTO)

Youtube printscreen N1
233

Da se srpski glas daleko čuje, a dobar proizvod daleko i stigne pokazuje i jedna od najnovijih objava bivšeg ambasadora Evropske unije u Srbiji, Majkla Davenporta na Tviteru.

Naime, Davenport, koji je trenutno ambasador Velike Britanije u Kuvajtu, je na svom nalogu na društvenoj platformi objavio sliku iz prodavnice gde stoji pored rafa na kojem se nalaze zelene jabuke i natpis da su poreklom iz Srbije.

Možda to ne bi ni privuklo toliko pažnje da Davenport pored slike nije napisao da sada i Kuvajt ima “čast jer su lepe srpske jabuke” tu.

Osim saveta da je jabuka na dan dobra za zdravlje i dugovečnost, Davenport je napisao i “sada imamo čak i lepe srpske jabuke u Kuvajtu!”.

Majkl Davenport bio je šef Misije Evropske unije u Srbiji do 2017. godine, kada ga je na tom mestu nasledio Sem Fabrici.

Na čelo misije EU u Beogradu imenovan je u junu 2013. godine, a prethodno je dve godine bio ambasador Velike Britanije u Srbiji.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More