Haljina Lejdi Gage iznenada povučena sa aukcije (FOTO)

Foto/Printscreen/You Tube
127

Haljina “Valentino Haute Couture” koju je Lejdi Gaga nosila na dodeli Zlatnog globusa, povučena je sa aukcije samo nekoliko minuta nakon što je dostigla cenu od 19.000 dolara.

Portparol aukcijske kuće “Nate D. Senders Auction House” potvrdio je ovu informaciju. Autentičnost haljine nikada nije potvrdio dizajner Pierpaolo Pikoli, a slučaj nije komentarisala ni Lejdi Gaga.

Postojale su sumnje da je haljina ukradena. Prema policijskom izveštaju, dojava o navodno ukradenoj dizajnerskoj haljini koja se prodaje na aukciji stigla je 25. oktobra.

Utvrđeno je da krađe nije bilo. Preciznije, dugogodišnja spremačica Sara donela je haljinu na aukciju. Pronašla ju je u sobi u hotelu “Beverly Hilton” dok je cistila dan nakon dodele Zlatnog globusa i ostavila na odeljenju “izgubljeno i pronađeno”, prenosi B92.net. S obzirom da se nakon osam sati niko nije javio, haljina je postala Sarino vlasništvo.

S druge strane, Sara tvrdi kako joj je Lejdi Gaga lično poklonila haljinu, ali nema dokaza za to niti na haljini ima ikakvih oznaka koje bi potvrdile da je reč o originalu. Aukcijska kuća sprovodi internu istragu nakon čega ce biti odlučeno da li će opet prodavati ovu haljinu.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More