Beograd se predstavlja na Svetskom sajmu turizma u Londonu (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
120

Turistička organizacija Beograda (TOB) učestvuje od 4. do 6. novembra na Svetskom sajmu turizma u Londonu “World Travel Market – WTM 2019”.

Taj sajam održava se po 40. put i sa oko 5.000 izlagača i više od 51.000 posetilaca predstavlja najveće i najznačajnije mesto susreta predstavnika turističke industrije iz celog sveta, navodi se u saopštenju.

Na Svetskom sajmu turizma se tokom prva dva dana održava i forum Svetske federacije gradova u turizmu WTCF – World Tourism Cities Federation.

Direktor TOB-a Miodrag Popović jedan je od panelista, a neke od tema o kojima će biti reči su uslovi i kriterijumi za nastanak moderne i održive turističke destinacije, kao i kreiranje platforme bazirane na dosadašnjim istraživanjima ove organizacije…

Od početka Sajma, održan je veliki broj unapred zakazanih sastanaka sa turoperaterima, turističkim novinarima, blogerima i profesionalcima u oblasti turizma.

Važan segment Svetskog sajma turizma su predavanja, prezentacije i radionice koje daju uvid u buduće trendove u turizmu na globalnom planu i novitetima u svim oblastima ove industrije, navodi se u saopštenju.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More