Nevreme paralisalo Crnu Goru, kuće poplavljene, kruzer nije ušao u zaliv (VIDEO)

Foto: printscreen/ youtube
96

PODGORICA – Nove padavine u Crnoj Gori donele su probleme građanima širom zemlje – reke su se izlile, poplavljene su kuće i kafići, saobraćaj je otežan, a spasioci su na terenu i imaju veliki broj intervencija.

Zbog loše meteorološke situacije u Nikšiću ponovo je zatvoren saobraćaj preko Mokre njive, a najkritičnije je u Gornjem polju, prenosi CdM.

Iz Službe zaštite i spašavanja saopšteno je da su do sada imali brojne intervencije, uglavnom u Mokroj Njivi i naseljima uz reku, kao i da su obilne padavine otežale saobraćaj i u užem gradskom jezgru, jer atmosferska kanalizacija ne može da primi velike količine vode.

U Kolašinu je su poplavljena oba mosta kod stare ciglane u selu Bistrica, a u okolini grada izlila se reka Plašnica, na kojoj je zbog toga došlo do urušavanja 80 odsto nasipa.

Izlila se i reka Pčinja u mestu Lugovi, a imanja u tom delu Kolašina su poplavljena.

Nevreme je donelo probleme i građanima Herceg Novog gde su zbog velike količine padavina poplavljene javne površine i saobraćajnice kod Kružnog toka u Meljinama, na Škveru, u Igalu, Savini na rivijeri, prenosi RTCG.

OPERA ODUSTALA OD ULASKA U ZALIV ZBOG JAKOG JUGA, CELEBRITY MANEVRIŠE KOD DRAŽIN VRTAMSC „Opera" koji je jutros…

Gepostet von Radio Kotor am Mittwoch, 6. November 2019

Prema rečima načelnice Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, Marije Bošković, jutros od sedam časova Call centru je pristiglo više od 30 prijava i da se radi uglavnom o pljavljenju ugostiteljskih i stambenih objekata.

Autobusima u gradskom saobraćaju ne mogu da prolaze magistralom.

kako se navodi, u Kotoru je jedan kruzer odustao od ulaska u zaliv, a drugi manevriše.

Od ulaska u zaliv odustao je kruzer “Opera” zbog jakog južnog vetra, prenosi portal Radio Kotor.

OPERA ODUSTALA OD ULASKA U ZALIV ZBOG JAKOG JUGA, CELEBRITY MANEVRIŠE KOD LJUTE

OPERA ODUSTALA OD ULASKA U ZALIV ZBOG JAKOG JUGA, CELEBRITY MANEVRIŠE KOD DRAŽIN VRTA

Gepostet von Radio Kotor am Mittwoch, 6. November 2019

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More