Putovale od februara: Hiljade Amerikanaca dobilo poruke poslate na Dan zaljubljenih (FOTO)

Photo/Unsplash/JESHOOTS.COM
115

Na hiljade korisnika mobilnih telefona u Americi u sredu veče dobilo je tekstualne poruke sa zakašnjenjem od devet meseci.

Poruke su poslate na Dan zaljubljenih, 14. februara, ali je na njima stajalo da su poslate u sredu, 6. novembra.

Taj se problem dogodio svim glavnim operaterima u SAD i pogodio je i Epl i Android uređaje, prenosi BBC.

Sinivers, firma koja pruža usluge većim telekomunikacionim kompanijama, krivicu za grešku stavila je na “interni ciklus održavanja”.

Na hiljade klijenata T-Mobile, AT&T, Sprint i Verizona požurilo je na Tviter kako bi iskazale svoje frustracije zbog zbunjujuće greške.

Neki su se žalili na nezgodne poruke koje su stigle njihovim bivšim partnerima, dok su drugi bili potreseni nakon što su primili poruke od rođaka ili prijatelja koji su u međuvremenu preminuli.

“Upravo sam dobila poruku od moje najbolje prijateljice. Jedini problem jeste što je ona umrla u februaru”, požalila se jedna korisnica Tvitera.

Drugi korisnici tvrde da su im stigle poruke poslate još pre dve godine.

U saopštenju na svojoj veb stranici, Sinivers se izvinio 168.149 kupaca koji su bili pogođeni nesretnim slučajem, uveravajući ih da je taj problem sada rešen.

“Iako je problem rešen, u procesu smo pregledavanja naših internih procedura kako bismo osigurali da se ovo više ne ponovi”, rekao je Vilijam Harli, portparol kompanije.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More