Ćerka Jelene Bačić Alimpić otišla iz Srbije, oduševljena inostranstvom: U organizovanim državama se zna i poštuje red

Voditeljka je svoju mezimicu potpuno podržala u svemu

Foto Youtube Printscreen
271

Ćerka Jelene Bačić Alimpić ima 19 godina i više ne živi u Srbiji.

Poznata srpska voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić majka je dvoje dece, a za ćerku Dunju kaže da je “njeno ogledalo”.

Kako je sama voditeljka istakla u pojedinim intervjuima, Dunji izuzetno idu od ruke strani jezici, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, te se sa 14 godina otisnula u manekenske vode.

View this post on Instagram

Pred odlazak u svet moje ljubavi @daiisy.dazz 💙🌍🙏

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on

Dunja danas studira Komunikacije na državnom fakultetu u Ajndhovenu, u Holandiji.

– Oduvek sam imala želju da studiram u inostranstvu jer sam želela da se osamostalim i ostvarim konekcije sa ljudima iz celog sveta. Takođe, smatram da su studije u inostranstvu daleko kvalitetnije nego u Srbiji – rekla je za “kakonamaster.com“ i objasnila:

– Moram priznati da nikada nisam bila srećnija. Holandija je organizovana država u kojoj se zna red i poštuje se. Pretpostavljam da je mnogim studentima teško na početku da se naviknu na potpuno novo okruženje i sistem. Međutim, kada sam nakon tri dana boravka u Ajndhovenu prošetala centrom, shvatila sam da je ovaj grad, ovo mesto i ova država moj novi dom. Opet kažem, u pitanju je neki osećaj koji se ne može opisati. Oduševljena sam.

Jelena i Dunja imaju drugarski odnos, a često zajedno odlaze i na putovanja. Voditeljka je svoju mezimicu potpuno podržala u svemu.

– Odluka da moje dete ode na studije u inostranstvo nije bila nimalo laka. Kao većina majki, strepim, brinem za njeno zdravlje i bezbednost pre svega, a napuštanje porodičnog gnezda je za mene bilo vrlo bolno i stresno. Međutim, uvek mi je na prvom mestu bila sreća moje dece, a budući da je Dunja odavno rešila da će svoju sreću i budućnost pokuša da izgradi u inostranstvu, nisam joj stajala na tom putu, naprotiv. Moj suprug i ja smo je podržali u njenoj odluci.

Jelena kaže da je na početku putovala sa ćerkom kako bi se uverila da odlazi na dobro mesto.

– Otputovala sam sa Dunjom u Ajndhoven krajem avgusta meseca kako bih joj pomogla oko smeštaja i sama se uverila da dete ostavljam da studira na sigurnom mestu, u uređenoj državi, među ljudima koji će joj odmah priskočiti u pomoć ukoliko to bude potrebno. Bilo mi je veoma teško da se od nje razdvojim, neopisivo stresno i bolno, ali sam danas srećna zbog njene sreće i konačne spoznaje da je odabrala pravu zemlju i pravi fakultet za sebe. Svaki dan smo kontaktu, i jedva čekam da je zagrlim.

Izvor Bliconline

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More