Ni Džej Lo ne bi bolje! Srpska blogerka u izdanju dostojnom Holivuda! (FOTO)

Dunja Jovanić jedna je od najpopularnijih blogerki u Srbiji, a ona iznova pokazuje zbog čega je tako.

Foto Youtube Printscreen
124

Dunja Jovanić jedna je od najpopularnijih blogerki u Srbiji, a ona iznova pokazuje zbog čega je tako.

Atraktivna blogerka koja stoji iza Instagram stranice imfashionbabeponovo je potvrdila da ovaj naziv nije odabrala bez razloga — kada je moda u pitanju, Dunja jednostavno ne greši!

Mlada lepotica prisustvovala je pre nekoliko večeri jednom glamuroznom okupljanju slavnih, gde se odlično provodila u društvu najbolje drugarice Sare Jovanović, poznatije kao Sara Jo, a pojavila se u odevnoj kombinaciji koja je dostojna Holivuda.

Dunja je, naime, ponela provokativnu haljinu, poznatu kao “naked dress” (eng. gola haljina), koja je sve popularnija u svetu slavnih. Čuvena blogerka izgledala je, naime, kao da uopšte nije obučena, već tek ogrnuta komadima tkanine, a sveukupan utisak pojačale su nesvakidašnje providne sandale.

Budući da je u pitanju kreacija slična onima u kojima često viđamo Dženifer Lopez, moramo da primetimo da je naša Dunja izgledala — u najmanju ruku — kao čuvena Džej Lo. Bravo, bravo, bravo!

 

Izvor Glossy
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More