Sad ima ko da vas instagramiše dok ste na odmoru, tako da je rešen taj…problem!? (VIDEO)

Prizor iz reklame za uslugu "social media sitter".
394

Lanac hotela Ibis upravo je svetu predstavio novo zanimanje – „siter društvenih mreža“. To je rešenje za problem za koji je malo ljudi znalo da postoji, a verovatno je još manji broj onih koji misle da im za to treba profesionalna pomoć.

„Uživajte u svom putovanju bez digitalnog stresa. Naš siter društvenih mreža će voditi računa o vašem Instagramu, a vi možete da istražujete svoju turističku destinaciju na miru“, piše na sajtu Ibisa, koji je preveo The Next Web.

Ne znamo mnogo detalja, ali znamo da ovaj lanac planira da bilo kom gostu koji odseda u njegovim hotelima u Ženevi ili Cirihu omogući da za vikend angažuje lokalnog „influensera“ ili sitera za društvene mreže, koji bi zatrpavali vaš Instagram feed slikama grada dok se vi na miru provodite.

Kako se navodi, hotel je doveo neke zaista prave zvezde društvenih mreža da pomogne sa promocijom, kao što je Sara Leutenegger, takmičarka u nemačkoj verziji rijalitija Next Top Model.

Usluga košta nešto više od 70 evra. Gosti bi svom siteru ostavljali lozinku svog Instagrama, a svaki poster koji on ostavi imao bi hešteg #postedbysocialmediasitter (postovao je siter društvenih mreža).

„Pažljivo pratimo društvene trendove i prilagođavamo ponudu našim mušterijama ovim inovativnim uslugama. Ova inicijativa je takođe deo naših napora da obezbedimo iskustvo za pamćenje“, rekao je potpredsednik Accor hotela (kompanije koja je vlasnik Ibisa) Philippe Alanou za Evening Standard.

Kako prenosi TNW, ne može se reći da Alanou priča baš besmislice, jer nedavna istraživanja govore da milenijalci i mlađi „ubijaju“ velike lance, jer nisu više zainteresovani za popuste ili besplatne stvari, već se odlučuju na osnovu toga koje iskustvo bi više odgovaralo Instagramu.

Tu je i propratni, odgovarajuće bizarni video, to jest reklama:

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More