Turistička ponuda Beograda na najprestižnijem sajmu turizma u Grčkoj

72

Turistička organizacija Beograda (TOB) predstavila je ponudu Beograda na najprestižnijem i najvećem sajmu turizma u Grčkoj Philoxenia 2019 koji je je 8. do 11. novembra održan u Solunu, piše RTS.RS.

Na sajmu Philoxenia je ove godine zabeležena rekordna poseta poslovnih posetilaca iz preko 47 zemalja sveta, kao i rekordan broj grčkih poslovnih partnera koji su se ovom prilikom upoznali sa ponudom 650 izlagača iz 25 zemalja među kojima je bila i naša zemlja.

Tokom četiri dana sajma, održano je preko 4.000 poslovnih sastanaka, a sajam je obuhvatao i Drugi grčko srpski turistički forum, poslovne radionice, i konferenciju Dark Tourism.

Poslovni partneri i posetioci sajma su bili veoma zainteresovani za city break programe u Beogradu tokom nastupajućeg zimskog perioda i novogodišnjih praznika, sportske i druge događaje, mogućnosti organizacije đačkih ekskurzija i poslovni turizam.

Pored Turističke organizacije Beograda, na sajmu Philoxenia 2019 učestvovali su Turistička organizacija Srbije, Privredna komora Srbije, turističke agencije i predstavnici hotelske industrije.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More