Plemenitom gestu čika Zorana svi se dive: “Naše je samo ono što poklonimo drugima” (FOTO)

167

Plemeniti Zoran Kocić je juče, baš kada se obeležava Svetski dan dobrote, poklonio  svoju vikendicu na Popovici kod Novog Sada NURDOR-u. Kako je čika Zoran rekao tokom potpisivanja Ugovora o poklonu, njegova namera je da vikendica postane oaza oporavka za decu posle završetka lečenja, piše Blic.

U objavi koje je ovo udruženje podelilo na društvenim mrežama, kažu da je potpisivanje ugovora prošlo vrlo emotivno. Humani čika Zoran odlučio je da pokloni vikendicu od 100 kvadrata i devet ari placa jer, kako kaže, “naše je samo ono što poklonimo drugima”. Takođe, čika Zoran zbog bolesti nije bio u kući u Popovcu devet godina pa kaže da je kuću ipak neophodno renovirati.

“Sada nam predstoji sređivanje kuće i dvorišta. Prvi su nam pritekli u pomoć JKP “Gradsko zelenilo” iz Novog Sada, koje će ovih dana srediti dvorište vikendice, a posle toga nastavljamo sa radovima i pozivamo vas da nam pomognete, kako bi vikendica što pre bila dostupna deci koja se oporavljaju od malignih bolesti”, piše u objavi NURDOR-a.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More