“Bio je to odličan posao”: Čola otkrio čime se bavio posle albuma “Ti si mi u krvi” i mnogi će se iznenaditi

Youtube printscreen RTS.RS
265

Taman kad pomislimo da o Zdravku Čoliću znamo sve – on nas demantuje.

Najbolji regionalni pevač svih vremena gostovao je u emisiji Olivere Kovačević, kada je otkrio mnoge manje poznate detalje iz svog života, piše Blic.

Tako je priznao da je posle prvog albuma “Ti si mi u krvi” – razvlačio kablove.

“Bio sam mali privrednik. U tom momentu, posle prvog albuma „Ti si mi u krvi“, bila je jedna pauza koja se stvorila, jer u životu dođe do nekog zasićenja. Ljudi promene profesiju, rade svašta. Na nagovor nekog mog ortaka iz Zagreba, odem tamo i napravimo neki PTT program za poštu”, počeo je Čola, a Olivera je iznenađeno rekla:

“Sećate se dvojnika telefona? Kada sam čula da se Zdravko Čolić bavio telefonskim dvojnicima, to mi je bilo zaista iznenađenje.

On je detaljno objasnio kako je izgledao njegov posao.

“To je bio zaista jedan opširan program u koji smo se mi uključili s drugim kooperantima. Tu su bile i neke kablovske glave koje se kače na stubove. Sada je to drugačije, druga vrsta tehnologije. Onda je to bilo – oni dvojnici koji razvode ljude po kućama, kablovske kutije koje razvode stanare. To smo mi radili. Bio je to odličan posao. Ali mi smo uvek kasnili jednu notu za drugima. Prosto, muzika mi je govorila: „Nisi ti za to, vrati se ovamo“ – rekao je on kroz smeh.

Čola je objasnio da se time bavio četiri godine i da je dobro zarađivao.

Čolina riđokosa je davno napustila Srbiju, svi je pamtimo po stihovima “Ja se zovem Ivana i tata me zove zlato”

“Pred rat je sve to puklo. Ja sam se pre tog nesrećnog rata vratio u Sarajevo. Nisam hteo time više da se bavim. A za to je delom zaslužan i Goran Bregović. S njim sam odmah krenuo da radim na albumu”, rekao je pevač.

Čolin spektakl uskoro u Londonu

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More