Petodnevno novogodišnje slavlje – Vidimo se u Budvi! (FOTO+VIDEO)

Foto:Svetpoznatih.rs
425

Turistička organizacija Opštine Budva promovisala je danas u beogradskom hotelu Envoy svoj novogodišnji program koji ove godine obeležava veliki jubilej – dve decenije tradicionalnog dočeka Nove godine na otvorenom.

Organizatori su podelili program dočeka 2019. godine u pet zasebnih celina koji će obuhvatiti različite muzičke pravce:od hip-hopa, preko repa, etno i pop zvuka do elektronske muzike i roka.

Pored predstavnika Turističke organizacije Budve i hoteslkih grupa Montenegro stars i Budvanska rivijera na predstavljanju velikog muzičkog dočeka 2019. događaj su upotpunile i velike muzičke zvezde koje će tokom novogodišnjih praznika nastupiti upravo u Budvi. Na konferenciji se čulo i da će prvi put na jednoj bini nastupiti čak tri predstavnika za pesmu Evrovizije.

Tako su Goran Bregović, Marija Šerifović, Jurica Pađen pevač grupe Aerodrom i Zvonimir Đukić Đule obećali su fenomenalan provod putem video-bima dok se popularna pevačica nekadašnje grupe Colonia Indira Forza i Boško Ćirković Škabo iz benda Beogradski sindikat obratili publici lično.

Boško Ćirković Škabo nasmejao je prisutne kada je na voditeljkinu konstataciju da će ove godine biti prvi put u Budvi izjavio:

„Neću biti prvi put u Budvi, ali ćemo prvi put nastupati za Novu godinu tamo. Očekujem magičnu atmosferu, a s obzirom na zidine grada i fenomenalnu rasvetu verujem da će zaista biti magično. Posle dugog niza godina nastupiću zajedno sa kolegama iz benda „Who see“ i počastvovan sam što ćemo sa njima deliti binu. Očekujem lepo veče i da doprinesemo magičnoj atmosferi Nove godine,“ rekao je Škabo.

Nekadašnja pevačica grupe Colonia Indira Forza koja trenutno snima novi spot izjavila je da je divno biti u Beogradu i da se jako veseli tom događaju.

„Ja kada dođem ja donosim snagu svima, jeste me čuli. To će biti najbolja i najveselija Nova godina, samo treba da otpustite kočnice i donesete jedan lepi osmeh, ostalo prepustite meni i mojoj koleginici Jeleni Rozgi. Zamislite tu kombiniciju Dalmacije i Slavonije kad se spoji sa crnogorskim temperamentom…“, rekla je Indira koja je uživo otpevala delić svoje nove pesme.

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More