Albanska pevačica snimila spot u SPC! Zapanjila eksplicitnim scenama i rečima pesme! (FOTO, VIDEO)

244

Albanska pevačica nije čak ni tražila dozvolu od srpske pravoslavne crkve i zbog ovog spota naišla je na veliku osudu javnosti.

Svi balkanski mediji bruje o spotu pevačice Albane Azizi koji je snimljen na tlu Crkve Svetog Nikole na Novom brdu, u blizini Prištine. Oskudno obučena, naslonjena na stub pravoslavnog hrama, Albana izgovara poprilično škakljiv tekst, piše Blic Žena.

“O moj Bože, tako je dobro, da ne želim da odem. Čak i mama zna da si loš za mene. Idem sa drugaricama da pijem, obukla sam haljinu, srce će ti iskočiti”, reči su pesme naziva “Sa mire ta bona” koju peva mlada albanska pevačica.

Albana Azizi je poreklom iz Albanije, ali ima švajcarsko državljanstvo. Rođena je u Bernu, studira stomatologiju i muziku na konzervatorijumu, a sada je rešila da se probije i u muzičkom svetu.

Foto: ProducsioniARRBONI/YOUTUBE

Provereni recept za privlačenje pažnje snimanjem provokativnih spotova u srpskim crkvama nije izmislila Albana. Njena koleginica Era Istrefi je još 2014. godine snimila kontroverzan spot u hramu Hrista spasa u Prištini i šokirala javnost.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More