Car Intera – Srbin koji je ispisao hrvatsku istoriju!

FOTO:www.fkradnicki.com
423

Kako pišu kolege iz Hrvatske, „Car iz Zaprešića“ je osvojio tamošnju javnost, prvi je Srbin koji je postao kapiten jednog kluba u komšiluku.

Inter Zaprešić nema problem sa igračima iz Srbije, niti nazovi „navijače“ koji bi im mogli zameriti, pa je Komnen Andrić napravio čudo ove jeseni. U timu je šampionata, iako je stigao u finišu prelaznog roka iz Portugala. Uspeo je da postigne 10 golova, imao 5 asistencija i 20 nastupa, dok je ove jeseni nastavio da trese mreže. Pre Intera, Belenenses ga je pozajmio prvaku Litvanije Žalgirisu, ali igra mnogo bolje nego u Hrvatskoj.

Podsetio, profesionalnu karijeru je počeo u Kragujevcu, u Radničkom, nastavio u OFK Beogradu, igrao je par mečeva za omladinsku reprezentaciju.

Put ga je naneo u Hrvatsku, sigurno je da će pojačati neki veći klub, a sledi i duel sa Dinamom gde će predvoditi Inter sa trakom oko ruke…

Sličnim putem je išao i „makedonski Džejmi Vardi“, Ilija Nestorovski, pa bismo uskoro mogli Komnena Andrića da možda vidimo i na velikoj sceni.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More