Naša Darija nastupa poslednja na “Dečjoj pesmi Evrovizije”, evo kako možete da glasate

Youtube printscreen
287

Na svečanoj ceremoniji otvaranja ovogodišnjeg takmičenja za „Dečju pesmu Evrovizije“ koja je održana u poljskom gradu Katovice, žrebom je odlučeno da će naša predstavnica Darija Vračević, u nedelju 24. novembra, nastupiti kao poslednji izvođač, pod rednim brojem deventaest, piše RTS.RS.

Prošlogodišnja pobednica „Dečje pesme Evrovizije“ iz Poljske, Roksana Vegel, imala je zadatak da izvuče redni broj pod kojim će nastupiti domaćin, Poljska, kao i učesnike koji će u nedelju da nastupe prvi i poslednji. Tako je određeno da će tamičenje otvoriti predstavnik Australije, a da će ga zaključiti naša Darija. Redosled preostalih nastupa odredili su organizatori.

Darija Vračević, predstavnica Srbije na Dečjoj Evroviziji: Fanovima poručujem da glasaju za Srbiju i moju pesmu! (VIDEO)

Za Dariju Vračević i pesmu “Podigni glas” publika će moći besplatno da glasa na zvaničnom evrovizijskom sajtu www.junioreurovision.tv od petka, 22. novembra sa početkom u 20 časova do početka takmičenja u nedelju, 24. novembra u 16 sati.

Poslušajte Darijin glas za spas planete na “Dečijoj pesmi Evrovizije” (VIDEO)

Takođe, moći će da se glasa i tokom prenosa u trajanju od 15 minuta, ali tek posle izvođenja svih 19 pesama.

Publika iz Srbije i svih krajeva sveta moći će da glasa za Dariju pod rednim brojem 19.

“Podigni glas”: Ona će predstavljati Srbiju na “Dečjoj pesmi Evrovizije”

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More