Filmsko bekstvo iz zatvora Srbina iz Italije: U saradnji sa porodicom pobegao kroz prozor toaleta

R. N. je tokom vikenda dobio dozvolu od uprave da izađe na nekoliko sati iz zatvora kako bi posetio svoju porodicu jer mu je, navodno, sin teško bolestan

Foto: Pixabay.com
143

Italijanska policija intezivno traga za Srbinom R. N. (38), koji se sumnjiči da je u subotu pobegao iz zatvora u gradu Frozinone. Kako prenose italijanski mediji, filmsko bekstvo Srbina dogodilo se prilikom posete osumnjičenog porodici.

Policija je ubrzo shvatila šta se dešavala i dala se u potragu za beguncem.

– Pretpostavlja se da je osumnjičeni duže vreme planirao bekstvo iz zatvora i to u saradnji sa porodicom. Sumnja se da dete uopšte nije bilo bolesno, već je simuliralo prehladu kako bi ocu pomoglo da dobije dozvolu da izađe iz zatvora, a potom ostvari svoj plan i pobegne – pišu mediji.

Policija je ubrzo alarmirala celo ovo područje i zatvorila sve izlaze iz ovog mesta.

Zasad nije poznato zbog čega je Srbin bio u zatvoru.

Podsećanja radi, početkom marta ove godine još jedan Srbin je na gotovo identičan način pobegao iz zatvora u Nemačkoj. Naime, Daniel Vojnović 20. marta dobio je dozvolu da poseti roditelje u gradu Bald Zalcflutenu u pratnji dvojice stražara. On je iskoristio trenutak nepažnje stražara i pobegao kroz prozor kupatila. Ipak, on je krajem septembra, nakon višemesečne potrage, uhapšen u Temerinu kod Novog Sada.

Izvor Bliconline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More