Filip Karađorđević: Došlo je vreme da se vratimo kući, u našu Srbiju (FOTO)

Foto/Printscreen/You Tube
445

Princ Filip Karađorđević izazvao je brojne reakcije emotivnom objavom na Fejsbuk stranici” Princ Filip i Princeza Danica Karađorđević”. Pratioci ove stranice ,komentarisali su na različite načine objavu u kojoj je Filip napisao:

“Znam da neki od vas i ne misle sve najbolje o mom ocu, ali siguran sam da bi bilo drugačije kada bi imali priliku da upoznate njegovu dušu i njegovo srce. Imao je veoma teško detinjstvo, rođen je i odrastao u izbeglištvu ali se vratio svojoj otadžbini i u nju vratio i na Oplencu sahranio posmrtne ostatke svojih predaka koji su umirali u izgnanstvu. Time je ispunio zavet svog pradede kralja Petra I. Dočekao je moj otac i da mu se unuk rodi u Beogradu i tako postao prvi Karađorđević koji je dočekao da vidi svoje unuče.

Uskoro će moj otac dočekati i da mu unuk živi u Srbiji, da u Otadzbini odrasta i školuje se. Biće to prvi put u istoriji da u Srbiji istovremeno žive tri generacije Karađorđevića. To je delo mog oca. I hvala mu na tome.

Došlo je vreme da se i mi vratimo kući, u našu Srbiju. ”

 

Znam da neki od vas i ne misle sve najbolje o mom ocu, ali siguran sam da bi bilo drugačije kada bi imali priliku da…

Gepostet von Princ Filip i Princeza Danica Karađorđević am Sonntag, 17. November 2019

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More