Crtež osnovca za sevdalinku “Mujo kuje konja po Mesecu” dokaz da mašta može svašta (FOTO)

Foto: PixaBay
1,074

Mašta može svašta, a kao pravi dokaz te tvrdnje možemo da uzmemo crtež jednog osnovca iz regiona, koji je na fantastičan način ilustrovao jednu od najpoznatijih pesama ikada, piše Blic.

Učenik prvog razreda jedne škole u BiH, nacrtao je crtež koji je zbog svoje fantastične sadržine, objavljen na Fejsbuk stranici Sarajevska sehara, i koji je odmah po objavljivanju, postao pravi hit u regionu.

Naime, učiteljica je učenicima dala zadatak da nacrtaju tradicionalnu bosanskohercegovačku pesmu sevdalinku, a ovaj mališan je rešio da za temu uzme “Mujo kuje konja po Mesecu”.

Muzički odgoj za 1. razred. Zadatak je bio nacrtati sevdalinku. Ne znamo za vas, ali mi mislimo da imamo jedno fenomenalno i nadareno dijete među nama ❤️

Gepostet von Sarajevska sehara am Montag, 18. November 2019

– Muzičkoj za prvi razred razred. Zadatak je bio nacrtati sevdalinku. Ne znamo za vas, ali mi mislimo da imamo jedno fenomenalno i nadareno dete među nama – stoji u opisu crteža.

Mališan je nacrtao Muju i konja koji su sleteli na Mesec NASA-inim svemirskim brodom. U pozadini se vidi Zemlja, a prilikom crtanja je toliko pazio na detalje, te i konj ima astronautsko odelo, pa je naravno tu bila i majka, koja je grdila Muju, a koju je on poveo sa sobom.

Ali, postoje i oni na društvenim mrežama koji su sugerisali da nije moguće da dečak nacrta takav crtež i da je u njegovom stvaranju imao pomoć odraslih osoba.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More