Dve devojke i mladić uhapšeni zbog napada na reprezentativca Aleksu Terzića

MUP
189

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšene su dve devojke i jedan mladić zbog sumnje da su pretukli fudbalskog reprezentativca Aleksu Terzića (20) i slomili mu nos, dok se za četvrtim napadačem i dalje traga.

Nikoli S. (22) Dušanki I, (21) i Emiliji J. (19) određeno je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti izvedeni na saslušanje kod tužioca.

Njima se na teret stavlja da su izvršili krivično delo razbojništvo, precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Prema prvim informacijma, mladom fudbaleru je slomljen nos, ali nema dislokacije.

Mediji su preneli da je u povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na auto-putu oko Autokomande njegovo vozilo počeo da prati “Audi A6” i da se “unosi” u njegov automobil marke “BMW” italijanskih tablica.

Procenio je da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz “A6”, izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede, prenose mediji.

Svemu tome, kako dodaju, svedočio je taksista, koji je pozvao policiju, ali su napadači su pobegli.

Strašno, fudbalera Fiorentine hteli da otmu u Beogradu!

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More