Misteriozna osoba ostavlja koverte pune novca u celoj ulici, policija ne može da joj uđe u trag

Foto/Pixabay
157

Britanska policija traži misterioznog dobrotvora koji ostavlja koverte pune novca u jednoj gradskoj ulici u malom mestu Blekhol Koleri na severu zemlje, prenosi B92.

Nepoznata osoba ostavlja novac od 2014. godine. Početkom ove nedelje pronašli su koverat s 2.000 funti. Od početka godine to je četvrta koverta, a čak trinaesta za pet godina.

Policija je u sklopu istrage uzela i otiske prstiju s novčanica, ali uprkos svim naporima nisu uspeli da otkriju identitet vlasnika novca, prenosi Indeks. Detektiv Džon Forster rekao je da slučaj i dalje ostaje misterija.

“Pozdravljamo sve informacije koje će nam pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja. Sve bi moglo da bude delo filantropa”, rekao je i dodao kako zahvaljuje građanima koji su novac pronašli.

Novac će ostati u policijskoj upravi dve nedelje, a ako se do tada vlasnik ne javi, biće prosleđen osobi koja ga je pronašla.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More