Za sebe tvrdi da je “Supermen”, do svoje 70 godine osvojio dva Ginisa ali tu nije kraj (FOTO)

Foto: PrintScreen/TVPrva
226

Užički taksista Milovan Milutinović u 72 godini nikada nije popio čak ni C vitamin, ali i danas diže tegove i trenira karate. Peške je otišao od Užica do Londona, u 65. godini, a glavna hrana mu je bio kačamak, pasulj i grašak. Iduće godine kreće za Moskvu. Što se tiče hrane samo je malo pojačao, dodao je litar surutke.

Foto: PrintScreen/TVPrva

Do svoje 70 godine Milovan je osvojio čak dva Ginisova rekorda i za sebe tvrdi da je “Supermen”. Od Užica do londona on je prepešačio skoro 2.500 km i pretrčao je 100m za 25 sekundi noseći na leđima džak pu cementa. Ali i danas  u osmoj deceniji ne posustaje, vežba karate, završava neki fakultet, diže tegove i sprema se da osvoji Moskvu, piše TV Prva.

Foto: PrintScreen/TVPrva

On se i u sedmoj deceniji oseća odlično iako do Londona nije leteo već pešačio. Milovan decenijama ne posustaje da bilduje mišiće, da trči i trenira najzahtevnije sportske discipline.

Foto: PrintScreen/TVPrva

“Da ceo život sam posvetio sportu i najbogatiji sam čovek na ovoj planeti, jer vidite i sami kako izgledam u 72.drugoj godini a da Vam ne pričam da su mi zdravstveni parametri jednog 30 godišnjaka i fizički i psihički i metalni i seksualni”, priča Milovan.

Foto: PrintScreen/TVPrva

Mediji su zabeležili njegov rekord za Ginisa, 2012. godine kada je prepešačio 2.450 km od Užica do Londona gde su se održavale Olimpijske igre. Na taj put krenuo je peške iz inata jer su svi kako tvrdi ignorisali njegove viteške sposobnosti i atletsku građu.

Foto: PrintScreen/TVPrva

Ali poznati užički taksista neće ostati samo na jednom rekordu, u rano proleće krenuće u Moskvu jer želi da stegne ruku Putinu kojeg takođe smatra “Supermenom”.

Za to se žestoko priprema.

Izvor TV Prva
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More