Ako imate plac u Pirotu i okolini, ova ponuda će vas zanimati

Foto/Printscreen/You Tube
148

Gradska uprava Pirota pozvala je svoje sugrađane da prijave parcele i objekte koji nisu u funkciji, kako bi se napravila baza “grinfild” i “braunfild” lokacija koje bi grad mogao da ponudi potencijalnim investitorima iz zemlje i sveta.

Pravo da se prijave imaju sva fizička i pravna lica koja poseduju objekte (Brownfield lokacije) i slobodne parcele (Greenfield lokacije) na teritoriji Pirota ili u njegovoj blizini i koji žele da ih ponude domaćim i stranim investitorima, bilo na prodaju ili u zakup.

Uslovi za prijavu “braunfild” lokacije je da površina objekta ima minimum 400 kvadratnih metara, potrebnu infrastruktukturu, pristupne saobraćajnice, da postoji mogućnosti da se objekat priključi ili da već ima struju, vodu i kanalizaciju.

Kada je reč o “grinfild” lokacijama, površina parcele mora biti veća od 1.000 kvadratnih metara i takođe mora da ima, ili da postoji mogućnost, da bude priključena na struju i drugo.

Javni poziv za prijavu objavljen je danas na zvaničnom sajtu Grada i traje narednih 30 dana.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More