U Dubaiju otvoren neobičan supermarket (FOTO + VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
422

DUBAI – Francuski trgovački lanac “Carrefour” u Dubaiju je predstavio prvi ploveći supermarket koji je napravljen na platformi usidrenoj na moru.

Ovaj supermarket će poslužiti mušterijama koje uživaju na jahtama ili onima koji voze jet – ski. Takođe, moći će da ga koristite i kupači na plažama Kite, Jumeirah i Sufouh.

Oni koji poseduju plovila moći će da priđu i naruče ono što žele, dok oni koji koriste veća provila ili se nalaze na plaži, porudžbinu mogu izvršiti pozivom na telefonski broj. Korisnicima je na raspolaganju je i aplikacija Aqua Pod, dovoljno je samo da kliknu i kurir će im dostaviti željene proizvode.
Supermarket nudi više od 300 različitih artikala uključujući hladnu i toplu hranu, piće, kao i proizvode za ličnu negu.

Ploveći supermarket je dizajnirao “Aquatic Architects Design Studio” iz Dubaija, vodeći računa o ekologiji. Energiju za rad i kretanje plovećeg supermarketa omogućavaju baterije koje se mogu puniti.

Takođe, ploveći supermarket poseduje i sistem koji prikuplja otpatke iz vode.

Introducing the world’s first sail-thru supermarket! You can now order by calling or via mobile app and get your hot and…

Gepostet von Carrefour UAE am Mittwoch, 5. Dezember 2018

Izvor Klix.ba Facebook
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More