Super-baka na delu: Provalnik upao u stan starici od 82 godine, pa dobio od nje poštene batine (VIDEO)

Foto/Printscreen/Video/Twitter
420

Kada je jedan muškarac u Ročesteru, američkoj saveznoj državi Njujork, odlučio da provali u kuću 82-godišnje bake Vili Marfi, nije ni slutio da će mu se to obiti o glavu, ali bukvalno, piše Klix.ba.

U ispovesti za  medije, Marfi je objasnila kako se sve desilo. Kazala je da se spremala za spavanje kada je neko počeo da lupa na vrata i moli da pozove hitnu pomoć , prenosi CNN.

Rekla je da je pozvala policiju i nije pustila muškarca u kuću, no on se tad naljutio i provalio ulazna vrata.

“Izabrao je pogrešnu kuću u koju će provaliti. Polumračno je, sama sam i stara. Ali pogodite šta, još sam jaka”, kazala je Marfi, pokazujući mišiće.

Ona je inače nagrađivana bodibilderka koja i u devetoj deceniji života svakodnevno vežba u lokalnoj teretani. Kako je baka ispričala, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg uljeza, počevši sa stolom.

Kaže kako je razbila stl o njega, a zatim ga je metalnim nogama od stola nastavila da udara. Nakon što je nekoliko puta skočila na provalnika, otrčala je u kuhinju, uzela flašu dečijeg šampona i pošpricala ga po licu dok je pokušavao da ustane.

No, ni tu nije bio kraj. Mardi je tada uzela metlu i nastavila da ga udara.Vrlo brzo nakon toga stigla je i policija, kao i Hitna pomoć koja je odvezla lopova.

Izvor KlIX:ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More