Krkić o Srbiji i „srpskoj krvi“

FOTO:Youtube/Printscreen
398

Svi znamo za slučaj Bojana Krkića, momka koji je bio najtalentovaniji fudbaler na svetu, potencijalni naslednik Lionela Mesija, ali nikada nije uspeo da dostigne one najviše zvezde.

O njegovoj srpskoj krvi govorilo se od kada smo čuli za njega, njegov otac Bojan senior je igrao fudbal za OFK Beograd, Sutjesku, Rijeku i Radnički iz Niša.

Najnoviji pokušaj da Krkić obuče dres Srbije bio je pre dve godine, ali je bio neuspešan jer je napadač igrao 25 minuta za reprezentaciju Španije i to u kvalifikacionoj utakmici.

Šta o svojoj srpskoj krvi kaže Bojan?

„Imam srpske krvi, po nekoliko nedelja kao dete sam provodio u Beogradu sa roditeljima. Pre nego što sam počeo da igram za Barselonu svake godine sam dolazio, a onda nisam mogao zbog utakmica“, rekao je on, a kasnije je dodao i da je zaboravio srpski jezik.

„Kada sam bio mlađi govorio sam srpski perfektno, kao i katalanski. Dugo nisam vežbao srpski i ne mogu dobro sada da ga pričam“, rekao je on.

U ovoj sezoni Krkić nosi dres drugoligaša Stouka, a u Čempionšipu je postigao samo jedan gol na 13 utakmica.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More