OVO je ISTINA O RAZVODU Severine i Igora Kojića!

Foto:printScreen/Instagram
453

Vest o kojoj se danas priča je razvod Severine Vučković i Igora Kojića. I dok naši mediji pišu o razvodu, hrvatski demantuju ove navode.

Komšije navode da srpska snajka i Kebin sin i dalje uživaju u braku, te da je sve u savršenom redu.

Takođe se spekulisalo da se Severina zbog Joksimovića nije pojavila na koncertu Dragana Kojića Kebe, iako je bilo najavljeno da će sa svekrom optevati dve pesme. Hrvatski fotoreporteri su pre samo pet dana fotografisali Severinu i Igora u šetnji Zagrebom u blizini njhovog stana. Kako navode, nisu delovali zabrinuto i tužno.

Severina se, pored Kebinog koncerta, nije pojavila na još jednom nastupu, jer se razbolela te je morala da otkaže zakazanu svirku, pa samim tim nije ispalila svekra, nego je imala ozbiljno opravdanje što nije nastupila na njegovom koncertu.

Obzirom da Severina za nekoliko dana objavljuje novi album pod nazivom „Halo“, spekuliše se da je priču o razvodu namerno pustila i da se radi o marketingu, koji joj je potreban pred izdavanje albuma.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More