Vozači, pažnja! Ovako vas mogu prevariti za 6.000 dinara

Foto: Parking servis, ilustracija
395

BEOGRAD – U Beogradu su danas otkriveni i uhapšeni prevaranti koji su građanima ispod brisača na automobilima ostavljali lažne parking karte.

Kako piše „Danas“, dve osobe, koje su u Ulici kraljice Marije na automobile ostavljale promotivni materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte sa navedenim iznosom, po pozivu Komunalne policije preuzela je patrola Ministarstva unutrašnjih poslova, saopšteno je iz Komunalne policije.

JKP „Parking servis” je demantovalo da su u pitanju njihovi radnici, kao i dokumentacija.

Prilikom redovne patrole Komunalna policija je danas u Ulici kraljice Marije uočila lica kako ostavljaju materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte koji izdaju radnici JKP „Parking servis” prilikom kontrole parkiranja motornih vozila u zoniranim delovima grada, navodi se u saopštenju.

Taj materijal, na kojem je bio istaknut i iznos od 6.000 dinara, ostavljan je na identičan način kako to čine radnici JKP „Parking servis”, na vetrobranskom staklu parkiranih motornih vozila u zoni, ispod brisača.

Komunalna policija poziva građane da obrate pažnju ukoliko na svom automobilu uoče bilo kakav materijal, kako ne bi bili prevareni, navodi se u saopštenju.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More