Miloš Biković se „vraća“ u Srbiju

Foto: Twitter / Милош Biković, arhiva
408

BEOGRAD – „Dama s kamelijama“ nastala po romanu Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića, u decembru će biti izvedena dva puta na Velikoj sceni.

Prvo izvođenje je u ponedeljak, 10.12. u terminu od 21 čas i utorak, 25.12 u 19.30.

Jedan od najtalentovanijih srpskih glumaca mlađe generacije Miloš Biković ponovo će posle kraće pauze, prouzrokovane brojnim profesionalnim obavezama koje je imao u prethodnom periodu, pre svega u inostranstvu, zaigrati u ulozi Armana Divala, jednog od glavnih junaka melodrame „Dama s kamelijama“.

U toj sentimentalnoj i veoma realističnoj ljubavnoj priči, lik koga tumači Biković – mladić iz ugledne porodice, zaljubljuje se u nesrećnu i na smrt bolesnu parisku kurtizanu Margaritu Gotje koju igra Marija Vicković.

Ulogu uticajnog oca Žorža Divala tumači Nebojša Dugalić.

U ovoj predstavi, koja se već šestu sezonu igra na „kartu više“, uloge tumače i Stela Ćetković, Kalina Kovačević, Dimitrije Ilić, Andreja Maričić, Slobodan Beštić, Milena Ðorđević, Lepomir Ivković i Bojana Stefanović.

Scenograf je Boris Maksimović, kostime je uradila Bojana Nikitović, a muziku Kornelije Kovač.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More