Momci su napravili eksperiment: Koji model telefona može da “preživi” pad sa 300 metara? (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
159

Ekipa “How Ridicoulousa” odlučila je da obavi interesantno testiranje. Iz helikoptera su sa 300 metara bacili tri mobilna telefona u želji da otkriju da li će bilo koji od njih “preživeti” pad, piše Klix.ba.

Ove momke prati na Jutjubu pet miliona ljudi, a kreativni trojac trudi se da svoje pratioce često obraduje novim, interesantnim sadržajima. Upravo su zbog toga odlučili da urade i ovaj interesantan test s Ajfonom 11, Nokiom 3310 i Samsungom S10.

Već u trećoj minuti videa možemo videti kako bacaju Nokiu 3310 sa 45 metara. Mobilnom telefonu se prilikom pada blago oštetio ekran i spala je maska koja čuva bateriju. Međutim, telefon ipak radi.

Zatim ga bacaju sa 76 metara, raspada se u potpunosti, ali još uvek radi. Naposletku ga bacaju sa 300 metara i zatim idu da pogledaju da li je još uvek u funkciji, nakon čega se oduševljavaju činjenicom da radi i nastavljaju da igraju igrice na njemu.

Ubrzo su isti eksperiment uradili i sa druga dva mobilna telefon. Ajfon su ostavili u zaštitnoj maski, te je uspeo da preži pad samo sa slomljenom maskicom. Samsung je prošao slično, ali mu je pri padu pukla kamera.

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More