Vulin odbio da primi poklon urednika KRIK-a kada je shvatio o čemu se radi (VIDEO)

FOTO: Printscreen/Youtube/
436

BEOGRAD – Stevan Dojčinović, urednik KRIK-a pokušao je danas da ministru odbrane Aleksandru Vulinu „pokloni“ majicu sa natpisom „tetka iz Kanade“, međutim ministar je odbio ovaj „poklon“.

Naime, nakom tribine na Medija marketu koji se održava u okviru Sajma knjige, Dojčinović je prišao Vulinu, ali kada je shvatio o kakvom poklonu se radi ministar ga je „iskulirao“, piše Danas.

Podsećanja radi, ministar odbrane Aleksandar Vulin svojevremeno je javnosti i Agenciji za borbu protiv korupcije predočio da je više od 200.000 evra, kojima je kupio stan, pozajmio od ženine tetke iz Kanade. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, Agencija ga je prijavila tužilaštvu koje je dve godine kasnije obustavilo postupak.

Za serijal priča o „tetki iz Kanade“, prošle godine KRIK je dobio nagradu koju dodeljuju Nezavisno udruženje novinara Srbije i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More