“Nema vremena za umiranje”: Objavljen trejler za novi film o Džejms Bondu (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
122

Objavljen je prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu “Nema vremena za umiranje” i već je izazvao veliku pažnju kod ljubitelja čuvenog agenta 007.

Ovo je poslednji deo filmova o Bondu u kom će glavnu ulogu igrati Danijel Krejg.

Ostvarenje je režirao Keri Fukunaga, a pored Krejga u filmu igraju Rami Malek, Rori Kinijer, Ben Vajšo, Naomi Haris, Lea Sedu i Džefri Rajt.

Danijel Krejg po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007, a i sam je potvrdio da je ovo poslednji nastavak u kojem će igrati Bonda jer je “došlo vreme da ga zameni neko mlađi.”

“To je jedan od najtežih, najzahtevnijih, ali i najlepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti mnogo energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno”, rekao je nedavno 51-godišnji glumac koji je tokom poslednjeg snimanja povredio zglob.

U filmu “Nema vremena za umiranje“, Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne poseti stari prijatelj Feliks Lajter iz Cije i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, a pri tome će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More