Mića Jovanović kaže da odustaje od prodaje Megatrenda: “Priznajem da sam ispao naivan”

199

Vlasnik Univerziteta Megatrend Mića Jovanović kaže da je odustao od prodaje Univerziteta Dejanu Ðorđeviću, jer nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora.

“Tokom dana ću pokušati da se vratim u svoj kabinet. Razgovaraću sa advokatima da se raskine ugovor. Priznajem da sam ispao naivan. Univerzitet je pretrpeo veliku moralnu štetu. U naredom periodu ću pokušati finansijski da ga stabilizujem”, rekao je Jovanović i dodao da prodaja nije bila fiktivna, već stvarna.

Jovanović naglašava da Ðorđević nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut, prenosi TV Prva.

“Ništa od para nismo videli, ni ja ni zaposleni. Kadar je počeo da se rasipa”, rekao je Jovanović.

Prema Jovanovićevim rečima, on će danas da se vidi sa Dejanom Ðorđevićem.

“Gospodin Ðorđević se u katastru nije uknjižio kao vlasnik zgrade, kao ni u Privrednom sudu kao vlasnik Univerziteta. Danas ću se videti sa njim. Ako gospodin Ðorđević ne bude želeo da sporazumno raskine ugovor, to ćemo mi uraditi jednostrano”, rekao je Mića Jovanović.

Kako se navodi, Univerzitetu Megatrend javili su se ljudi koji su izdavali stambeni i poslovni prostor Dejanu Ðorđeviću, kupcu Megatrenda.

Prema njihovim rečima, Ðorđević im je ostao dužan, od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra.

Nemci kupuju Megatrend Miće Jovanović, a on napušta Srbiju

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More