Drama u nemačkom gradu: Državljanin BiH pucao na specijalce, jednog ranio

Foto: PixaBay
130

Državljanin BiH u Nemačkoj, Vesko B. (51) pucao je na pripadnike specijalne policije i tom prilikom jednog ranio u predelu grudnog koša.

Kako je preneo Radio Sarajevo pozivajući se na nemačke medije, prava drama odvijala se u sredu ujutro u nemačkom Gladbecku, kada je specijalna jedinica policije pozvana da interveniše u stanu Veska B., državljanina BiH.

Kada su, kako se navodi, policajci ušli u stan, Vesko je uzeo pištolj, zapucao i jednog “specijalca” pogodio u predelu grudnog koša.

Zaštitni prsluk spasio je život policajcu.

“Kolega je lakše povređen. Primljen je u bolnicu – rekla je portparolka policije Ramona Hurst. Prema informacijama Bilda, policijski službenik je pretrpeo samo modrice.

Policajci su potom bez upotrebe vatrenog oružja uspeli da savladaju Veska B. i stave mu lisice na ruke.

“Uhapšeni je već prijavljivan zbog oružanih pretnji, što je bio razlog da pošaljemo specijalnu jedinicu policije”, rekla je Hurstova.

Vesko B. i njegova porodica već četiri godine žive u naselju Ellinghorst, a komšije kažu da su u njihovom stanu često morali da inervenišu službenici policije i socijalnih službi.

Optuženog sada očekuje prijava za pokušaj ubistva.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More