Mičigen: Na ročište došla sva deca iz vrtića, Mišel ih je pozvao da proslave dan kada će on biti usvojen (FOTO)

Foto/Pixabay
127

Petogodišnji dečak iz Mičigena pojavio se na sudu gde je održano ročište o usvajanju njegovim budućim roditeljima sa neobičnom publikom. Mišel je pozvao sve svoje drugare iz vrtića da proslave dan kada dobija porodicu, prenosi Klix.ba

Dečica su držala crvena srca u rukama i mahala njima u znak podrške. Ročištem koje je održano u četvrtak okončana je jednogodišnja procedura i borba bračnog para da usvoje ovog dečaka.

Mišelovv otac David Iton kazao je za CNN kako mu je najdraži deo bio kada je sutkinja pitala sve u sudnici da objasne šta im Mišel znači. Deca su navela najdirljivije odgovore poput “Mišel je moj najbolji prijatelj” i “Ja volim Mišela”.

Dodao je kako je ovo prvi put da je sud ugostio ceo razred jednog vrtića na nekom ročištu. Ideju za ovakvu proslavu dala je učiteljica Keru Mek Ki koja je sve organizovala.

Iton i njegova supruga Andrea Melvin odlučili su da usvoje dete pre nekoliko godina. Prošli su rigorozni proces dobijanja odobrenja, 36 sati predavanja i mesece čekanja. Prošlog avgusta dobili su poziv u kojem im je rečeno da imaju dečaka kojem je hitno potreban dom. Sat vremena nakon toga, već su bili u automobilu i na putu ka socijalnoj službi.

Rekli su ima kako dečak ima veliku energiju, da voli sport, priča sa svima i voli da šeta. Ljubav je rođena na prvi pogled. Bračni par kazao je kako su presretni što Mišela konačno mogu voditi svojoj kući i legalno-pravno ga zvati svojim sinom.

Yesterday we brought you the story of Michael. He invited his kindergarten class to his adoption hearing because, in his…

Gepostet von Kent County, Michigan am Freitag, 6. Dezember 2019

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More