“Nešto ga je vuklo da ode tamo”, detalji ubistva mladog Nikole

Foto:PixaBay
421

U Bratislavi, glavnom gradu Slovačke, u nedelju popodne pronađeno je beživotno telo mladog Srbina, a kako je potvrđeno za “Blic” reč je o Nikoli Kosaniću (22) iz Malog Popović kod Sopota. Njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, po svemu sudeći, nije poznavao.

“Nikola je jako dobar momak, samo reči hvale imaju svi za njega, svi smo u šoku! On se uzorno ponašao, šta god da je bio ne verujemo da je izazvao sukob”, kaže Nikolina prijateljica, prenosi Blic.

Kako su slovački mediji objavili, Nikola je imao vidljive povrede na telu, a pretpostavlja se da je koban bio udarac u glavu koji su me nepoznati napadač naneo.

“Nikola ima tri sestre, privremeno je tamo radio kao fizikalac, išao je u više navrata. Poslednji put otišao je na kratko, i eto, bilo je kobno! Nešto ga je vuklo da ode tamo, neki drugovi su mu ostali ovde. Porodica ima peripetije oko preuzimanja tela, još se ne zna kada će sahrana”, kaže sagovornica.

Ubijen Srbin ispred pošte u Bratislavi! Policija objavila snimak, traga se za ovim muškarcima (VIDEO)

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedelju oko 5 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija Slovačke preko snimka traži napadača.

Kako se saznaje, Nikola je bio sa drugarom u piceriji, a nakon što su otišli došlo je do sukoba sa četvoro napadača.

Nakon što su ga brutalno pretukli, nesrećni mladić je ostao da leži na zemlji bez svesti, a policija je stigla kroz 10-ak minuta.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More