Uhapšeni Srbi i Makedonac koji se sumnjiče da su na smrt pretukli mladog Nikolu ispred pošte u Bratislavi

FOTO: PixaBay
245

Treći mladić za kog se sumnja da je ubio Nikolu Kosanića (22) u Bratislavi uhapšen je u Slovačkoj, a reč je o državljaninu Makedonije. Sinoć su u Mađarskoj, u sačekuši na auto-putu, uhapšena dvojica Srba uzrasta 21 i 26 godina i oni se sumnjiče da su bili saučesnici u ubistvu.

Kako “Blic” saznaje, dvojica Srba uhapšenih u Mađarskoj osumnjičeni su da su učestvovali u prebijanju Nikole Kosanića i ukoliko se ispostavi da su krivi, očekuje ih kazna zatvora od sedam do 10 godina, piše Blic.

Uhapšeni su u sačekuši na auto-putu M51, sinoć u 21.30, nakon čega je slovačka policija zatražila je od mađarskih kolega njihovo izručenje. Prema nepotvrđenim informacijama, reč je o mladićima iz Aleksinca.

Uz to, u Slovačkoj je uhapšen Makedonac i njemu se na teret stavlja da je ubio Kosanića. U saopštenju policije nije precizirano kolika je kazna koju bi mogao dobiti ukoliko se utvrdi da je krv.

Ubijen Srbin ispred pošte u Bratislavi! Policija objavila snimak, traga se za ovim muškarcima (VIDEO)

U nedelju oko 5 sati ujutru, policija u Bratislavi dobila je poziv da ispred Glavne pošte u centru grada nepomično leži mladić. Po dolasku hitne pomoći na licu mesta, lekari su mogli da konstatuju smrt, a obdukcijom je utvrđeno da je po mladog Kosanića bio koban prelom vratnog pršljana.

Kako policija danima nije imala konkretne tragove koji bi mogli dovesti do osumnjičenih, objavila je video-snimak sa nadzornih kamera na kome se vide mladići i zamolila građane da se jave ukoliko prepoznaju nekoga od njih. Njihove fotografije obišle su region i sinoć je konačno usledilo hapšenje.

Podsetimo, mladi Nikola Kosanić iz sela Popović kraj Sopota u Slovačku je otišao kako bi radio na građevinskim poslovima. Ovo nije prvi put da Kosanić odlazi u Slovačku, a nikada do sada, prema rečima njegovih najbližih, nije imao problema.

Kako su oni ispričali, do svađe između grupe muškaraca došlo je nakon izlaska u resotran u kom se okupljaju Srbi. Navodno je Nikola bio sa prijateljem koji je posle nekog vremena otišao i ostavio ga sa grupom mladića. Zatim je Nikola jednom od njih navodno uzeo flašu viskija kako više ne bi pio, a on ga je istom tom flašom pretukao.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More